Microsoft 365

Een flexibele digitale werkplek is iets dat steeds meer gebruikt wordt. Met behulp van Microsoft 365 is het mogelijk om via een veilig online platform te werken waarin alle programma’s met elkaar kunnen samenwerken.

De traditionele werkplek wordt steeds meer vervangen door een moderne flexibele digitale werkplek (modern workplace), oftewel werken in de cloud. Een werkplek die los van plaats, tijd en apparaat gebruikt kan worden. Denk aan een desktop op kantoor, thuiswerkplek, tablet of mobiele telefoon. Een modern workplace zorgt ervoor dat medewerkers het beste uit zichzelf halen, met elkaar op een veilige manier kunnen samenwerken en flexibel zijn in de keuze van apparaten of apps.

Hierdoor laat u ze niet harder werken, maar slimmer. Een modern workplace heeft een belangrijke cloud-component die zorgt ook voor een aantal nieuwe uitdagingen op het gebied van veiligheid & compliancy. Overal moet bedrijfsinformatie worden gecontroleerd en beveiligd als medewerkers mobiele apparaten gebruiken om toegang te krijgen tot het netwerk en gevoelige bedrijfsgegevens. Een modern workplace is een voorwaarde om relevant te blijven in een dynamische en competitieve markt.

Het werken in de cloud (modern workplace) & Office 365 biedt allerlei functionaliteiten om vanuit 1 portaal veilig en efficiënt toegang te krijgen tot alle relevante applicaties en data die een gebruiker voor zijn werkzaamheden nodig heeft.

Met Office 365 kunt u altijd en overal werken, vanaf elke locatie en op elk apparaat. Office 365 staat altijd voor u klaar en bepaal zelf wanneer het uitkomt. Het is een cloud dienst met de populairste productiviteits- en samenwerkingsprogramma’s zoals Word, Excel en Powerpoint. Ook biedt het mogelijkheid van e-mail en agenda (Outlook), efficiënte communicatie en samenwerking (Teams), project- en taakplanning (Planner) en een persoonlijke geïntegreerde takenlijst (To Do). 

Deel bestanden die altijd toegankelijk zijn zowel online als offline. Besteed meer tijd aan het werk, office 365 zorgt op de achtergrond dat de software up-to-date is en daardoor werkt u altijd op nieuwste versie. Microsoft Office 365 is een veilig online platform die te gebruiken is via de webbrowser of lokaal op uw PC. Door samen te werken aan documenten en efficienter te communiceren, helpt het om tijd te besparen en betere resultaten inzichtelijk te krijgen.

Wij begeleiden uw medewerkers om de overstap naar Microsoft Office 365 ”makkelijk” te maken. Zo beschikken u en uw medewerkers over alle functionaliteiten, programma’s en gegevens die nodig zijn om hun werk goed uit te kunnen voeren.