Over Rijkse-iT

De nieuwe automatiseringstechnieken bieden tal van mogelijkheden om uw werkzaamheden sneller en eenvoudiger te maken. Maar hoe weet u welke van deze technieken het beste bij u past? De ontwikkelingen volgen elkaar zo snel op, dat het lastig is om ze bij te houden. Rijkse-iT biedt de oplossing! Terwijl u zich bezighoudt met uw onderneming, zorgen wij ervoor dat u de juiste IT-oplossing kiest.  

 

Rijkse-iT vormt de verbinden schakel tussen u als ondernemer en uw accountant, daarmee nemen wij uw administratieve zorgen uit handen. Dit doen we met slimme online automatiseringsoplossingen, die altijd en overal op uw mobiele werkplek beschikbaar zijn. Wij zijn met name actief in de regio’s Zeeland en West-Brabant. 

 

Wie is Rijkse-iT? 

 

Per 1 februari 2020 is ABM ICT verder gegaan onder de naam Rijkse-iT. Door zich meer te richten op de IT dienstverlening, waaronder het efficiënt inrichten van financiële en logistieke processen en (veilig) werken in de Cloud met Office 365. Rijkse-iT is de IT-dienstverlening van Rijkse accountants & adviseurs, uw vertrouwde accountant. 

 

Naast onze online dienstverlening met Rijkse Connect, zijn wij uw partner bij tal van andere zaken waarbij automatisering, boekhouding en administratieve bedrijfsprocessen elkaar raken. Ons doel is het vereenvoudigen van de bedrijfsprocessen met innovatieve IT. Daarvoor leggen wij de juiste verbindingen, tussen u en uw accountant, maar ook binnen uw organisatie zelf. Wij communiceren helder, u hoeft tenslotte niet tot in detail te weten hoe iets werkt maar vooral wat het u op deze manier brengt. Daarmee zorgen we er dan ook voor dat u een weloverwogen keuze kunt maken.