November - Maand van GRIP OP BEDRIJFSDATA

Steeds meer bedrijven werken vanuit de Cloud. Hierdoor staan steeds meer bedrijfsdata en persoonsgegevens op internet. Weet je wat er van het bedrijf allemaal online staat en heb je hier voldoende grip op? Met het oog op continuïteit van je bedrijf en data-veiligheid is het belangrijk om dit goed te regelen.


Webinar Security Check
Is mijn ICT omgeving veilig?

Wat is de staat van mijn bedrijfsbeveiliging en ben ik beschermd tegen cyberdreigingen? Aan de hand van verschillende onderdelen van de ICT-Securityscan laten wij zien waar de gevaren liggen.
 

 Ik wil graag een adviesgesprek voor 'Security Check' aanvragen


Webinar Grip op data
Heb ik grip op al mijn bedrijfsdata in de cloud?
 
Datalekken kosten veel geld, maar leveren het bedrijf ook imagoschade op. Om een inzicht te krijgen wat er allemaal online staat, en of dat ook veilig is (conform AVG), laten wij zien hoe we dit inzichtelijk kunnen maken.

 Ik wil graag een adviesgesprek voor 'Grip op data' aanvragen


Security tips
Naar aanleiding van de gegeven Grip op bedrijfsdata webinars hebben we een aantal Security tips opgesteld. Vraag jezelf bij elk punt af 'Hoe is dat in mijn organisatie geregeld?'


Microsoft 365 tips
Naar aanleiding van de gegeven Grip op bedrijfsdata webinars en de toename in gebruik van Microsoft 365 hebben we een aantal tips opgesteld. Gebruik deze punten, stel ze waar nodig in binnen jouw organisatie en doe hier je voordeel mee.