Oktober - Maand van DEBITEURENBEHEER

In deze Corona-tijd is een goede beheersing en verbetering van de cashflow belangrijk. Met onze producten van Rijkse Connect en Rijkse Connect+ kunnen wij daarbij helpen. Een onderdeel hiervan is “debiteurenbeheer”, de vraag die daarbij centraal staat is:
‘Wat moet ik doen om mijn facturen sneller betaald te krijgen?’


Webinar Heldere facturen
Een duidelijke factuur is de basis voor een snelle betaling

In deze webinar laten wij zien hoe je online eenvoudig een goede factuur kan maken. Belangrijk is dat de factuur voldoet aan de wettelijke eisen en snel betaald wordt. Hoe zorg jij hiervoor?
 

Webinar Debiteurenbeheer
Sneller betaald krijgen met effectief debiteurenbeheer
 
Maak het je klant zo makkelijk mogelijk om een factuur te betalen en zorg voor een snelle opvolging als er niet betaald wordt. Hoe kan de debiteurenbeheersoftware geld voor jou verdienen? 

 

 
Referentverhaal WeFact
Voor ons referentverhaal over de online facturatietool WeFact hebben we Letternet gevraagd om hun ervaring met jullie te delen.


   Lees het hele verhaal hier!   

Nieuwsgierig geworden naar WeFact? Bekijk dan de webinar Heldere facturen.

  

Checklist factuurvereisten
Tijdens de webinar 'Heldere facturen' hebben we aangegeven aan welke eisen een factuur moet voldoen. Om jou op weg te helpen naar een heldere factuur hebben we een "Checklist factuurvereisten" gemaakt. Hierin staat duidelijk vermeld wat er op een factuur moet staan. Doe er je voordeel mee!


   Bekijk hier de checklist!